LinkedIn

Connect on LinkedInEr zijn eind 2011 bijna 3 miljoen LinkedIn gebruikers in Nederland. Daartussen wil jij echt opvallen als absolute expert in jouw vakgebied! LinkedIn kan veel voor jou en je bedrijf betekenen je moet alleen even weten hoe. In drie stappen coach ik je naar succes:

  • Een ‘killer’ LinkedIn profiel creëren
  • Het juist LinkedIn netwerk opzetten en laten groeien
  • Potentiële klanten via LinkedIn vinden en met hen linken

We leven en werken in een tijdperk waarin marketing via LinkedIn en andere sociale media een cruciale rol spelen. Marketing is niet langer eenrichtingverkeer waarbij je potentiële klanten bombardeert met jouw verkoopverhaal. Succesvolle marketing is nu afhankelijk van jouw vermogen om interactieve gesprekken met je klanten aan te gaan. En dat is eigenlijk ook gewoon veel leuker!

PetraFisher LinkedIn CoachMijn naam is Petra Fisher en ik help je resultaten en succes te behalen met LinkedIn. Investeer slechts 20 minuten per dag aan LinkedIn en je bent binnen no time “Top Of Mind” binnen jouw branche. Ooit had ik een LinkedIn profiel (2003) en deed er niks mee. Ik woonde in Darwin en kende niemand die er in dat eerste jaar veel mee deed. Sinds 2007 gebruik ik LinkedIn actief en bewust. Met name de kracht van de netwerken van je connecties vind ik geweldig! Ik heb al diverse professionals ingehuurd, die ik via ‘de gouden gids’ nooit had gevonden. Doordat mijn directe LinkedIn connecties mij op deze professionals attendeerden, hadden ze al meteen een stempel van ‘kwaliteit en betrouwbaar’. Inmiddels ben ik zelf die professional die gevonden wordt via LinkedIn en dat is misschien nog wel leuker… Ook jij kan die professional zijn! Ik laat je graag zien hoe.

Geloof me: sociale media is geen tijdelijke hype, its here to stay! Het wordt alleen maar groter en groter en als je nu niet aan boord klimt is de kans groot dat de concurrentie je mijlenver achter zich laat.

Dus… wil jij een serieus netwerk opbouwen op LinkedIn? Een netwerk met waardevolle relaties? Een netwerk waarmee je zakelijk succes boekt? Laten we dan nu praten!

Contact opnemen kan uiteraard via LinkedIn, per telefoon (06 – 2277 0668) of per e-mail info@petrafisher.com.

LinkedIn Cheatsheet to SucceedLinkedIn Executive Coaching
LinkedIn Professional Coaching
LinkedIn Personal Coaching
KILLER LinkedIn profiel

‹ ‹ ‹  Download snel je gratis LinkedIn Cheatsheet to Succeed.
‹ ‹   Klik afbeelding links.

Download here your free copy of the English LinkedIn to Succeed Cheatsheet

Advertenties