KILLER LinkedIn Profiel

Je kent de verhalen vast wel! Over die mensen die omzet genereren met LinkedIn! Er zijn mensen die LinkedIn snappen en concrete resultaten halen uit hun tijd op LinkedIn! Of zijn dat nu broodje aap verhalen? Is het echt mogelijk om LinkedIn nu voor je te laten werken?

Ja… die verhalen zijn vaak echt waar! Ook al zullen er zeker ook een paar ‘lichtelijk overdreven’ zijn. Hoe doe je dat dan concreet? Hoe kun je LinkedIn nou zo inzetten dat het echt resultaat oplevert in plaats van dat het een hoop tijd vreet!

Met een training van één dagdeel voor een groep van maximaal 25 personen leren jij en al je collega’s nu:

  • concrete, direct toepasbare LinkedIn tips
  • hoe je direct resultaat haalt uit je tijd op LinkedIn
  • de zin en onzin en de do’s en don’ts van LinkedIn

Kleine investering voor jouw organisatie, enorm resultaat! De incompany training stem ik uiteraard volledig af op de behoefte van jouw organisatie. Dat wil zeggen dat het een training voor beginners of gevorderden kan zijn of juist heel branche-specifiek. Stap-voor-stap lopen we door alle facetten van het LinkedIn profiel zodat je een professioneel, uitnodigend en pakkend LinkedIn profiel krijgt. Verder zijn enkele highlights van de training:

  • hoe vergroot ik mijn netwerk
  • hoe word ik Top of Mind in mijn netwerk
  • hoe zet ik mezelf als vakexpert op de kaart

Daarnaast besteed ik natuurlijk ruimschoots aandacht aan LinkedIn Groups, externe Applications, algemene settings, etc. Ook krijg je extra tips en tricks en onthul ik een aantal waardevolle LinkedIn geheimen!

LinkedIn Executive Coaching
LinkedIn Professional Coaching
LinkedIn Personal Coaching
KILLER LinkedIn profiel

Advertenties