Petra Fisher

[SAMENVATTING] Training, Social Media (met name LinkedIn) en Engels zijn mijn passies! Met andere woorden… training en coaching maken me blij. Dit is de reden voor mijn eigen bedrijf: doen waar ik goed in ben en waar ik vrolijk van word. Werk gaat niet over rekeningen betalen. Werk gaat over je hart volgen en doen wat je het liefst doet!

2003

Darwin roundaboutIn 2003 is mijn dochter geboren! Een mooi moment om mijn professionele toekomst eens onder de loep te nemen. Ik woonde op dat moment al weer bijna zes jaar in Darwin NT, Australië, waar ik -net als in Nederland- werkte in de maatschappelijke dienstverlening.
In de tien jaar dat ik inmiddels werkte, heb ik veel verschillende banen gehad. Door middel van een goed gesprek met mezelf, ontdekte ik dat ik in elke baan eigenlijk het meest genoot als ik dingen aan het uitleggen was. Ik besloot: vanaf nu ben ik coach en trainer!

2007

Keep leftMet elke verjaardag van mijn dochter vier ik mijn verjaardag als “Petra Fisher: Coach & Trainer”. Ik heb voor verschillende trainingsorganisaties in Darwin ICT training gegeven.
Toen “we” vier jaar waren verhuisden we naar Amsterdam. Nederland zat nog niet te springen om Petra Fisher: ICT trainer. Sterker nog, van het International Computer Driving Licence had vrijwel niemand ooit gehoord.
Ik ging aan de slag binnen de maatschappelijke dienstverlening. Wel met een focus op training en al snel kwam er social media bij.

2011

no right turnHet bloed kruipt waar het niet gaan kan en naast mijn baan ben ik part-time weer voor mezelf begonnen als LinkedIn Coach en Social Media Trainer. Twee van mijn passies weet ik in mijn eigen bedrijf goed te combineren: ‘training’ en ‘social media’. Het duurt vast niet lang voor ik ook mijn passie voor de Engelse taal weer (deels) in de mix kan gooien. Maar wat zong Meatloaf ook al weer? Two out of three aint bad! En daar sluit ik me helemaal bij aan.

Advertenties